Nieuwbouw Woning: Waterontharder collectieven voor een zachte prijs

Het kopen van een nieuwbouw woning is een dure periode, koop daarom collectief een waterontharder in! Dat is niet alleen zacht voor het water maar ook voor de portommonee.

WTR Ambassadeur


Het samen kopen van een waterontharder met je nieuwe buren kan erg lonen. Zo houdt je meer geld over in de dure tijd van het bouwen van een huis.

Vraag samen met je buren een collectiviteitskorting aan en geniet extra scherp van 100% kalkvrij water in de nieuwe woning. Ben je kartrekker van je collectief en draag je 10 mensen aan? Dan ontvang jij de ontharder helemaal gratis en hebben je buren de ontharder extra scherp geplaatst.

Meer weten over de mogelijkheden voor een collectieve aankoop van een waterontharder? Meld je dan aan of neem contact op.

Gratis waterontharder?

Waarom een Keramische waterontharder?


Een WTR Ceramic ontkalker is het meest onderhoudsvriendelijke waterontharder in gebruik en onderhoudt. Door het keramsiche binnenwerk van de ontharder is enkel het zout toevoegen aan het zoutvat en eens per jaar het toevoegen van hars cleaner voldoende om de ontharder in top conditie te houden.

Geen gekke onderhoudscontracten of toren hoge zout rekening doordat je zelf bepaalt waar je het zout en de hars cleaner koopt. Uiteraard hebben we deze producten gewoon op voorraad of zijn mee te bestellen als service kit.

Als kers op de taart komen de WTR Ceramic modellen met 10 jaar garantie. Zo ben jij verzekerd van een toekomst vrij van kalk in je nieuwe woning.

Waterontharder voor de nieuwbouw woning


Je nieuwe woning, een nieuw thuis. Niks liever wil je dat het nieuwe stulpje zo schoon mogelijk blijft en duurzaam meegaat. Een waterontharder draagt hier aan bij.

Door het verwijderen van kalk uit het water zullen de ondermeer de nieuwe badkamer, keukenapparatuur, kranen en wasmachine langer meegaan. Daarnaast scheelt kalk loos water in het zeep verbruik en heb je een hoop minder schoonmaak werkzaamheden. Dat scheelt dus niet alleen in de portemonnee maar ook in tijd die je kan besteden aan andere belangrijke zaken.

Een waterontharder plaatsen in de nieuwbouw woning is dus een logisch moment, zo begin je in het nieuwe huis direct met 100% kalkvrij water.

Waar installeer je de waterontharder?


Het plaatsen van een waterontharder is gelukkig niet lastig. Tijdens het bouwen van de woning kan er in veel gevallen al rekening worden gehouden met de plaatsing van de ontharder.

Is dit niet meer mogelijk, geen probleem. Zolang er een plek is waar de waterleiding loopt kort na de watermeter, een afvoer is of realiseerbaar via bijvoorbeeld een kruipruimte en een stopcontact.

Niet zeker of er een geschikte plek is voor de waterontharder in de nieuwbouw woning? Neem dan contact op met de waterbehandelingsexperts. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor plaatsing door onze WTR monteur.

WTR Ervaringen


”Bij verschillende bedrijven offertes aangevraagd en ook naar het collectieve stukje gevraagd. Bij uw bedrijf hadden we gelijk een goed gevoel (en ook door eerdere goede reviews op internet)en kon er overlegd worden over een collectieve korting.

Afspraken zijn verder netjes nagekomen en ook de monteur die uiteindelijk de waterontharder heeft geplaatst heeft prima werk afgeleverd. Werd overlegd waar alles geplaatst zou worden en leverde netjes werk af.

Al met al dik tevreden en van buren hoor ik ook alleen maar positieve verhalen.”

-Fam. Ameling – Parkbuurt, Hoogvliet

De beste waterontharder in Tilburg?

Onze Bestsellers


Bekijk onze meest populaire waterontharders voor de scherpste prijs, altijd keramisch.

Waterontharder – Ceramic High-End

Vanaf 849,-

Waterontharder – Ceramic Premium

Vanaf 699,-

Waterontharder – Ceramic High-End Cabinet

Vanaf 929,-