Installatie door WTR

Installatie door WTR maakt het kopen van een waterontharder voor iedereen erg toegankelijk. De installatie gebeurt door onze eigen monteurs en door heel NederlandHet installeren van een waterontharder kan in de meeste gevallen zonder meerwerk en is binnen 2 uur gedaan. Om installatie te kunnen uitvoeren zijn de volgende punten vereist:

  • Waterleiding na de watermeter
  • Een stopcontact
  • Een afvoer direct in de ruimte of bereikbaar via bijvoorbeeld de kruipruimte.
  • Voldoende ruimte voor het apparaat. Maattabel

Enig resultaat

waterontharder kopen ceramic premium

Waterontharder kopen

Alle waterontharders van WTR zorgen voor 100% kalkvrij water tegen de scherpste prijs. Onze verschillende waterontkalkers hebben variërend van 2 tot 10 jaar garantie. Bij het kopen van een waterontharder hoef je hiervoor niets te doen. De garantie wordt automatisch geregistreerd.

Naast het gemakkelijk online kunnen bestellen van een waterontharder installeren wij door heel Nederland met eigen monteurs. Ook kunnen de ontharders worden afgehaald in Coevorden op afspraak.

Waterontharder installatie kopen

Het installeren van een waterontharder gebeurt snel en vakkundig door onze eigen WTR monteurs. Dit maakt het kopen van een waterontharder een stuk gemakkelijker voor de meeste mensen. 

Vaak kan de waterontharder al geplaatst worden in 2 uur. Dit kan in de meeste gevallen voor het basis tarief van €299,-. In uitzonderlijke gevallen is er spraken van een kleine meerwerkpost.

Na het aansluiten van de afvoer, de ontharder op de waterleiding, de stekker in het stopcontact te steken en het inregelen van de ontharder heb je 100% kalkvrijwater en spoelt de ontharder automatisch.

Vaak bij een waterontharder installatie mee besteld

Winkelwagen